Ziekenhuis Er zijn 5 producten

Speelgoed ziekenhuis met ziekenhuis poppetjes: de beste verzorging die je maar kunt wensen. Kies uit de zorgvuldig gekozen collectie van XL Speelgoed en breng de zieken met de helicopter naar het houten ziekenhuis. De ziekenhuis broeders helpen een handje mee!

XL speelgoed heeft houten speelgoed dat origineel is, net even anders, robuust en duur...

Speelgoed ziekenhuis met ziekenhuis poppetjes: de beste verzorging die je maar kunt wensen. Kies uit de zorgvuldig gekozen collectie van XL Speelgoed en breng de zieken met de helicopter naar het houten ziekenhuis. De ziekenhuis broeders helpen een handje mee!

XL speelgoed heeft houten speelgoed dat origineel is, net even anders, robuust en duurzaam. Ook onze speelgoed ziekenhuizen zijn van hout. Zodat de kinderen er jarenlang speelplezier van hebben.

Ziekenhuis accessoires

We hebben een groot houten ziekenhuis, een jungle ziekenhuis voor dieren, maar ook ziekenhuis accessoires. Die maken je ziekenhuis compleet. Onze ziekenhuis dokters en verplegers van Budkins bijvoorbeeld. Deze poppetjes hebben buigzame armen en benen voor de beste behandeling. De houten zieken helicopter brengt de patiënt met spoed naar het kinderziekenhuis. Heb je nog geen houten dokterskoffertje? Bestel deze gelijk mee bij XL Speelgoed.

Houten speel ziekenhuis voor kinderen: educatief, robuust en fantasierijk speelgoed. Voor het beste speelplezier voor kinderen.

Meer
Toont 1 - 5 van de 5 items
 • € 119,95

  Dit ruim opgezette ziekenhuis is voorzien van alles wat een arts nodig heeft.  Het open ontwerp maakt spelen nog makkelijker. Ook met meerdere kindjes tegelijk! Het ziekenhuis bestaat uit maar liefst 3 verdiepingen om alle patiënten te kunnen verzorgen. Aan de zijkant bevindt zich de lift, zodat ook patiëntjes die niet goed te been zijn naar boven kunnen....

 • € 24,95

  Mooi houten koffertje vol met 'echte' dokters spulletjes. Nu kun je zelf je patientjes beter maken en opereren. In de koffer zit o.a. een thermometer, spuit, armband en schort met verpleegkruis, een stethoscoop om mee te luisteren en nog meer.

 • € 19,95

  Mooi afgewerkte helicopter van duurzaam hout. Leuk bij het ziekenhuis. Zelf patienten overvliegen naar het ziekenhuis. 2 broeders staan paraat om de gewonde patient eerste hulp te verlenen en over te vliegen naar het ziekenhuis. Natuurlijk in een mooi groen broeder-uniform.

 • € 49,95

  Prachtige doktersset van het topmerk Le Toy Van Vintage stijl, op kindermaat stoffen dokterstas gevuld met houten medische instrumenten en flesjes. De set bestaat uit een stuk speelgoed stethoscoop, thermometer, spuit, bloeddruk meter, oor scope, reflex hamer, schaar en twee flessen geneesmiddel.

 • € 64,95

  oh wat een mooi ziekenhuis. let op de details en mooie schilderingen. binnenin zit een lift en accessoires zoals afgebeeld. (kijk bij 'speelmatten') De speelgoedset bestaat uit:- ziekenhuis- bed met matras en dekbed- bedtafel- staande houder met 'zak'- stoel voor bezoek- verpleegster in uniform- patiënt met verband- aanwijsbord voor ingang ziekenhuis

Toont 1 - 5 van de 5 items

Aanbiedingen