Winkeltje Er zijn 3 producten

Houten winkeltjes: succes verzekerd! Want wat is er nu leuker dan winkelen met speelgoed dat tegen een stootje kan? Uit het grote online aanbod van speelgoed winkeltjes heeft XL Speelgoed alvast een voorselectie gemaakt. Zo kiest u een origineel winkeltje uit onze collectie die wij persoonlijk en met zorg hebben geselecteerd. Op kwaliteit, speel...

Houten winkeltjes: succes verzekerd! Want wat is er nu leuker dan winkelen met speelgoed dat tegen een stootje kan? Uit het grote online aanbod van speelgoed winkeltjes heeft XL Speelgoed alvast een voorselectie gemaakt. Zo kiest u een origineel winkeltje uit onze collectie die wij persoonlijk en met zorg hebben geselecteerd. Op kwaliteit, speelplezier en duurzaamheid. Onze speelgoed winkeltjes, allemaal van hout, brengen het meest creatieve spel bij uw kinderen naar boven.

XL Speelgoed: specialist in houten speelgoed.

Meer
Toont 1 - 3 van de 3 items
 • € 39,95

  "Mevrouw, kan ik u helpen?" "Anders nog iets?" Wat een speelplezier !! Prachtige houten winkel met vele opties. Opklapbaar dus kan eenvoudig opgeruimd worden. Excl. accessoires. Kijk ook eens bij de keuken/winkeltje accessoires voor leuke vulling, etenswaar, kassa & houten muntjes voor de winkel.

 • € 22,95

  Houten Kassa, leuke fleurige kassa om bij het winkeltje ook 'echt' af te rekenen. Compleet met scanner, microfoon, creditkaart en wisselgeld.

 • € 84,95 € 69,95

  Mooie houten Marktkraam / Speelwinkel, de winkel is eenvoudig in elkaar te zetten Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar Wordt geleverd zonder de afgebeelde accessoires. Deze zijn los verkrijgbaar, kijk hiervoor in onze rubriek keukentje accessoires. Leuk aan te kleden met een kassa, kratjes en etenswaar. exclusief de afgebeelde accessoires. Voor leuke...

  Aanbieding!
Toont 1 - 3 van de 3 items

Aanbiedingen

Houten garage Raymond
€ 109,95 € 99,95
Kasteel Bourgogne
€ 99,95 € 89,95
Houten garage Jeroen
€ 99,95 € 89,95
Houten keukentje 'Lemoni'
€ 99,95 € 79,95