Winkeltje Er zijn 5 producten

Houten winkeltjes: succes verzekerd! Want wat is er nu leuker dan winkelen met speelgoed dat tegen een stootje kan? Uit het grote online aanbod van speelgoed winkeltjes heeft XL Speelgoed alvast een voorselectie gemaakt. Zo kiest u een origineel winkeltje uit onze collectie die wij persoonlijk en met zorg hebben geselecteerd. Op kwaliteit, speel...

Houten winkeltjes: succes verzekerd! Want wat is er nu leuker dan winkelen met speelgoed dat tegen een stootje kan? Uit het grote online aanbod van speelgoed winkeltjes heeft XL Speelgoed alvast een voorselectie gemaakt. Zo kiest u een origineel winkeltje uit onze collectie die wij persoonlijk en met zorg hebben geselecteerd. Op kwaliteit, speelplezier en duurzaamheid. Onze speelgoed winkeltjes, allemaal van hout, brengen het meest creatieve spel bij uw kinderen naar boven.

XL Speelgoed: specialist in houten speelgoed.

Meer
Toont 1 - 5 van de 5 items
 • € 69,95

  Houten winkel display met 12 kratjes Deze display wordt geleverd met 12 lege kistjes die je zelf kunt vullen met....... EXCLUSIEF de afgebeelde accessoires. Voor leuke accessoires kijk bij "keukentje accessoires""

 • € 74,95

  prachtige houten winkel & poppenkast in één. Als je het middenwandje eruit tilt en je hangt het gordijntje erop heb je een poppenkast, haal je het gordijntje er weer uit en hang je het kastje er weer in dan heb je weer een winkeltje. Leuk aan te kleden met een kassa, kratjes en etenswaar. exclusief de afgebeelde accessoires. Voor leuke accessoires...

  In winkelwagen
 • € 19,95

  Houten weegschaal, compleet met houten gewichtjes om de goederen goed te kunnen afwegen.

 • € 39,95

  "Mevrouw, kan ik u helpen?" "Anders nog iets?" Wat een speelplezier !! Prachtige houten winkel met vele opties. Opklapbaar dus kan eenvoudig opgeruimd worden. Excl. accessoires. Kijk ook eens bij de keuken/winkeltje accessoires voor leuke vulling, etenswaar, kassa & houten muntjes voor de winkel.

 • € 22,95

  Houten Kassa, leuke fleurige kassa om bij het winkeltje ook 'echt' af te rekenen. Compleet met scanner, microfoon, creditkaart en wisselgeld.

Toont 1 - 5 van de 5 items

Aanbiedingen