Poppenwagen en poppenbedje Er zijn 5 producten

Een knalrode poppenwagen of een poppenwagen met witte stippen. Welk meisje droom er niet van? XL Speelgoed heeft de mooiste en stevigste poppenwagens en poppenbedjes voor kleine moeders geselecteerd. Met bijpassende bekleding vol hartjes, stippen of ruitjes. Onze poppenwagens zijn robuust en vrolijk. Of je nu voor een houten poppenwagen kiest of...

Een knalrode poppenwagen of een poppenwagen met witte stippen. Welk meisje droom er niet van? XL Speelgoed heeft de mooiste en stevigste poppenwagens en poppenbedjes voor kleine moeders geselecteerd. Met bijpassende bekleding vol hartjes, stippen of ruitjes. Onze poppenwagens zijn robuust en vrolijk. Of je nu voor een houten poppenwagen kiest of een rieten poppenwagen. En hard rijden? Ga je gang. De poppenwagens van XL Speelgoed kunnen wel tegen een stootje. Je pop slaapt heerlijk in het bedje met bekleding: van de poppenwagen of onze speciale poppenledikanten of poppenwiegjes.

Houten poppenwagens

Houten poppenwagens zijn stoer. En die van XL speelgoed zijn handig. Want onze houten poppenwagens kunnen tegen een stootje. Spelen gaat met vallen en opstaan en met je poppenwagen crossen gaat niet zonder botsen. Natuurlijk. Onze prachtig gelakte houten poppenwagens kunnen wat hebben en gaan jarenlang mee.

Rieten poppenwagens

Heb je graag een rieten poppenwagen? Een klassieke poppenwagen van riet bestel je eenvoudig uit XL Speelgoed.

Houten poppenbedje

Kies het poppenbedje die het beste past bij jouw poppen. Een stapelbed voor poppen, een poppenwieg die kan schommelen of een ledikant.

Keuze genoeg bij XL speelgoed: uit poppenwagens en poppenbedjes.

Meer
Toont 1 - 5 van de 5 items
 • € 34,95

  Rieten poppenwagen met rood/witte ruiten inclusief dekje en kussentje. De poppenwagen heeft een vaste kap en de duwstang zit op een hoogte van ca. 57 cm. Voorzien van rode plastic wielen om krassen te voorkomen.

 • € 54,95

  Welke pop wil zich nou niet laten rondrijden in deze vrolijke rode poppenwagen met witte stippen. Inclusief rood dekentje met witte stippen. Met rubberen profiel om de bandjes om krassen op vloeren te voorkomen!

 • € 24,95

  Poppenstapelbed uit onze set "Linda" Na het spelen kunnen de poppen lekker gaan slapen in dit stapelbed. De bedjes kunnen ook naast elkaar worden gezet. Bij deze set wordt een matras, dekentje en kussen bijgeleverd. Dus geheel compleet voor je eigen poppen. De fantasie van de kleine 'moedertjes' kan hiermee natuurlijk helemaal tot z'n recht komen....

 • € 57,50

  Poppenwagen fuchsia roze inclusief dekje. Voorzien van houten wielen met een rubber loopvlak hetgeen krassen op de vloer tegen gaat.

 • € 61,50

  prachtige klassieke poppenwagen exclusief dekentje Ieder poppenmoedertje wil hier haar 'kindje' wel mee rond rijden en in toedekken. Voorzien van houten wielen met een rubber loopvlak hetgeen krassen op de vloer tegen gaat.

Toont 1 - 5 van de 5 items

Aanbiedingen

Houten garage Raymond
€ 109,95 € 99,95
Houten garage Jeroen
€ 99,95 € 89,95
Kasteel Bourgogne
€ 99,95 € 89,95
kinderkeuken Bon Appetit
€ 89,95 € 79,95