Loopfiets Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • € 54,95

  Roze houten loopfiets met luchtbanden van BigJigs leren kinderen op een speelse manier hun balans te ontwikkelen. De fiets beschikt over een comfortabele zitting (niet in hoogte verstelbaar), rubberen handvaten en wielen. Een leuk cadeau voor de kleine avonturier! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 • € 49,95

  leuke loopfiets voor de kleintjes. Goed voor de motoriek en tevens enorm leuk om de hele kamer mee rond te lopen. Erg stabiel doordat de kleintjes met beide beentjes bij de grond kunnen en zich zo al steppend voortbewegen.

 • € 57,50

  Houten scooter loopfiets zilver. Oogverblindend is deze bijna echte scooter. Stoer, chique, snel en stevig. Het loopfietsje heeft rubber handvaten en een zadeldekje dat je kunt verstellen. Het frame van deze houten scooter is vervaardigd van kwaliteitshout. Voorzien van luchtbanden met rubberprofiel.

 • € 57,50

  Houten scooter loopfiets rood. Oogverblindend is deze bijna echte scooter. Stoer, chique, snel en stevig. Het loopfietsje heeft rubber handvaten en een zadeldekje dat je kunt verstellen. Het frame van deze houten scooter is vervaardigd van kwaliteitshout. Voorzien van luchtbanden met rubberprofiel.

Toont 1 - 4 van de 4 items

Aanbiedingen